10 Cumhuriyet Altını Ödüllü Siber Yıldız Yarışması (Kimler Başvurabilir?)

USOM tarafından düzenlenen yarışmada siber alanında, katılan yarışmacılara yönlendirilen soruların doğru cevaplarına göre birinci, ikinci ve üçüncü belirlenecek. Toplamda 30 adet Cumhuriyet altını dağıtılacak. İşte yarışmanın detayları.

Yayınlanma:
10 Cumhuriyet Altını Ödüllü Siber Yıldız Yarışması (Kimler Başvurabilir?)

Ulusal Siber Olaylarla Mücadele Merkezi tarafından organize edilen Siber Yıldız yarışması düzenleniyor. Peki yarışmaya başvuru şartları neler? Yarışmada büyük ödül ne?

USOM tarafından düzenlenen yarışmaya katılmak isteyen kişiler, en fazla 4 kişiden oluşan bir grup şeklinde yarışa katılabileceklerdir. yarışmaya başvuruda bulunmak isteyenler e posta veya cep telefonu ile başvurular alınacaktır.

Yarışma Aşamaları

Yarışmaya girecek olan kişiler, katılım formu doldurup kayıt olduktan sonra yarışmaya başlayacaklar. İlk seviyede bulunan aşamaları geçerek belirli bir puana ulaşabilen yarışmacılar, bir üst seviyedeki soruları görmeye hak kazanırlar. Soruları başarılı bir şekilde yanıtlayarak üst seviyeye geçen ve kayıt yapmaya hak kazanan yarışmacılara belirtilen tarihlerde soruların bir kısmı açılacak ve bu işlem birkaç sefer tekrar edecek.

Ödül

Dereceye girmeyi başaran yarışmacılardan 15 kişiye Cumhuriyet Altını ödülü verilecek.

# Birinciye 10 Cumhuriyet Altını

# İkinciye 5 Cumhuriyet Altını

# Üçüncüye 3 Cumhuriyet Altını

# 4-15 arasına ise 1' er tane Cumhuriyet Altını ödül verilecek.

Soru ve önerileriniz için siberyildiz@usom.gov.tr mail adresini kullanabilirsiniz.

İnternet üzerinde yapılacak olan yarışma bir gün sürecektir. Yarışma sonucunda dereceye girmeye hak kazanan yarışmacılara ödülleri daha sonra belirtilen tarihlerde verilecektir. Yarışmacılar grup halinde katıldıkları yarışmada her soruya verdikleri cevaplar grup puanı olarak yazılacak ve yanlış verilen cevaplar toplam puandan düşülecektir. Detaylı bilgi için yukarıda yazan mail adresine başvuru yapabilir ya da USOM resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. (Sondakika)

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.