Adanalı İşadamı İsmail Baysal Evinde Ölü Olarak Bulundu

İşadamı İsmail Baysal, bugün evinde ölü olarak bulundu. 47 yaşındaki işadamının ölümü şüpheli bulunurken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adanalı İşadamı İsmail Baysal Evinde Ölü Olarak Bulundu

Alınan son dakika bilgilerine göre Adanalı işadamı, 47 yaşındaki İsmail Baysal evinde ölü olarak bulundu.

Otomotiv sektöründe, Adana'da faaliyet göstermekte olan işadamı İsmail Baysal, yaklaşık 1 hafta önce merkez Çukurova İlçesi'ndeki Belediyeevleri Mahallesi'ne taşındı. Tek başına oturduğu evindeki işadamı İsmail Baysal'ı bu sabah uyandırmak isteyen yakınları, iş adamına ulaşamadı. Evine girdikleri Baysal'ı yatağında hareketsiz bulan yakınları sağlık ekibi çağırdı.

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekibi, Baysal'ın öldüğünü belirlerken işadamının ölümünü şüpheli buldu. Bunun üzerine olay yerine cinayet büro ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ilk yaptığı incelemede Baysal'ın vücudunda darp izine rastlanmadı. Bir süre önce boşandığı belirtilen 3 çocuk babası Baysal'ın cenazesi, inceleme ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis ekiplerinin, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, adana haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal ağlar üzerinden takip edebilirsiniz.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.