Beşiktaş'ın Anlaştığı Ryan Babel Kimdir? (Oynadığı Takımlar ve Performansı)

Beşiktaş, devre arası transfer döneminde Ryan Babel'i renklerine katacak. Oyuncu ile anlaşan siyah beyazlı ekip, imza için gün beklemeye başladı.

Yayınlanma:
Beşiktaş'ın Anlaştığı Ryan Babel Kimdir? (Oynadığı Takımlar ve Performansı)

Devre arası transfer döneminin yaklaşması ile birlikte Beşiktaş transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Son günlerde Ryan Babel ile anlaştığı belirtilen siyah beyazlı ekipten beklenen açıklama geldi. Yapılan açıklamada Ryan Babel ile anlaşmaya varıldığı ve imza için gün beklendiği belirtildi.

İspanya'nın Deportivo ekibinde forma giymekte olan, önceki gün oynanan ve takımın 3-1 kazandığı karşılaşmada 89 dakika sahada kalarak bir gol atan Babel, maç sonu yaptığı açıklama ile çeşitli sebeplerden dolayı futbol hayatına İspanya dışında devam edeceğini belirtti ve Deportivo'ya veda ettiğini, açıkladı. Babel maç sonu yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile beraber iki takımdan daha teklif aldığını ve menajeri ile görüştükten sonra kesin kararını ilan edeceğini ifade etti.

Hollandalı sol açık ile her konuda anlaşan ve ön protokol yapan Siyah Beyazlılar ise, oyuncunun İstanbul'a gelerek resmi imza atmasını bekliyor.

2013-15 sezonları arasında Kasımpaşa forması giyen Babel, 59 maçta 14 gol atmayı başarmıştı. Deportivo'ya 3 aylığına gelen Ryan Babel, burada da başarılı bir performans sergileyerek La Liga macerasını 4 gol 1 asist ile tamamladı.

Ryan Babel Kimdir?

Hollandalı sol açık futbolcu 19 Aralık 1986 tarihinde doğdu. 2004-2007 yılları arasında Ajax forması giyen Babel takımı ile çıktığı 73 maçta 14 gol atma başarısı gösterdi. 2007-2011 yılları arasında Liverpool forması giyen Babel 91 maçta 12 gol atarak takımına katkı sağladı. Liverpool'da beklenilenin altında performans gösteren Babel buradan Almanyanın 1899 Hoffenheim takımına gitti ve burada da çıktığı 46 maçta 5 gol attı.

2013-2015 yılları arasında da ükemiz takımlarından Kasımpaşa'da forma giyen Babel burada 59 maçta 14 gol atmayı başardı. Şimdi formasını giydiği Deportivo'da çıktığı 11 maçta 4 gol atan Babel, devre arasından itibabaren Beşiktaş forması giyecek.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.