Bir Deli Sevda Dizisinin Günü Değişti (Dizinin Konusu ve Oyuncuları)

Geçtiğimiz Show ekranlarında ilk bölümü ile yayınlanan Bir Deli Sevda dizisi, reytinglerde üst sıraları alamayınca günü değişti. İşte Bir Deli Sevda dizisinin yeni günü, dizinin onusu ve oyuncu kadrosu.

Yayınlanma:
Bir Deli Sevda Dizisinin Günü Değişti (Dizinin Konusu ve Oyuncuları)

Sow Tv ekranlarında geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile yayınlanan Bir Deli Sevda adlı dizi, reyting sıralamasında kötü olunca kanal, dizinin gününü değiştirmeye karar verdi.

Dizinin Konusu

İstanbul'un kenar mahallerinden biri olan Telli Kavak'ta annesi Nermin'le birlikte yaşamakta olan Bahar'ın, babası Cengiz’i öldü bilmektedir. Babasını öldü bilen Bahar'ın tek amacı ise hasta annesine daha iyi bir yaşam sunmaktır. Mahalleden arkadaşı Kemal'in kendisine olan aşkını görmezden gelen Bahar, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Mehmet'e aşık olur. Mehmet'in hayatına girişiyle kendini bir deli sevdanın içinde bulan Bahar'ın hayatı öğrendiği sırlarla alt üst olacaktır.

Kadro

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos, Deniz Uğur, Itır Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Mehmet Esen, Deniz Özerman, Tolga Evren, Zuhal Yalçın, Seren Deniz Yalçın, Şan Aydemir, Mehmet Çelik, Devran Volkan Alkan, Destina Başer’in yanı sıra usta oyuncular Zafer Algöz ve Erkan Can rol alıyor.

İlk bölümün reyting sıralamasında altlarda olması nedeniyle Show Tv, diziye müdahale etti ve dizinin gününü değiştirdi. Dizi bundan sonra Pazar akşamları izleyici ile buluşacak.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, magazin haberlerinden, yerel haberlerden, yaşam haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.