Bursa'da lisede dehşet: Sınıfta kız arkadaşını öldürdü, kendisi ağır yaralandı

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesinde bir lisede meydana gelen olayda Hasan C. adlı lise öğrencisi, tartıştığı kız arkadaşını sınıfın ortasında vurdu, sonra silahı kendisine doğrulttu. Olay sonrası kız hayatını kaybederken Hasan C. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Bursa'da lisede dehşet: Sınıfta kız arkadaşını öldürdü, kendisi ağır yaralandı

Son dakika haberi Bursa'dan geldi. Alınan son dakika haberinde merkez Osmangazi İlçesinde bulunan Hürriyet Anadolu Lisesinin 10. sınıfında okuyan 16 yaşındaki Hasan C., sınıfta aynı yaştaki Nilüfer Acar’ı öğrencilerin gözleri önünde tabancayla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Nilüfer Acar, olay yerinde hayatını kaybederken Hasan C. Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu sabah Bursa'nın merkez OSmangazi İlçesinde bulunan Hürriyet Anadolu Lisesi’nin üçüncü katında bulunan 10-D sınıfında meydana gelen olayda, sabah okula gelerek üçüncü kattaki sınıfa çıkan Hasan C., iddiaya göre ders başlamadan önce bir süre önce tartıştığı kız arkadaşı Nilüfer Acar’ı “Gel bakayım buraya" diyerek tahtanın önüne çağırdı. Nilüfer Acar, tahtanın önüne geldiğinde tabancasını çıkararak “Her şey buraya kadar" diye bağırarak Hasan C., genç kızın başına tek el ateş etti. Sınıf arkadaşlarının gözleri önünde Nilüfer Acar’ı vuran Hasan C. daha sonra tabancayı kendisine doğrultarak ateş etti.

Olay sonrasında kan gölüne dönen sınıfta büyük panik yaşayan arkadaşları durumu hemen öğretmenlere haber verdi. Nilüfer Acar, olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Hasan C. de Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay nedeniyle okul tatil edilirken, sınıfta iki boş kovan bulundu.

Bu arada, Hasan C.'nin sınıfın erkek öğrencilerinin görüştüğü whatsapp grubuna “Nilüfer’i vurmaya geliyorum" yazdığı ortaya çıktı ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Son dakika haberleri 5haber'de.

5haber.com  | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.