Cübbeli Ahmet Hoca'dan Youtube İsyanı: "Allah Hepinizi Islah Etmesin"

Cübbeli Ahmet Hoca, Youtube kanalını takip etmeyenlere sitem etti. Cübbeli Ahmet Hoca, yayınladığı video ile Youtube'de takipçi sayısının az olmasına tepki gösterdi. İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklamaları.

Yayınlanma:
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Youtube İsyanı: "Allah Hepinizi Islah Etmesin"

Yaptığı flaş açıklamalar ve vaazlarındaki ilginç çıkışları ile gündemde sürekli olarak kalan Cübbeli Ahmet Hoca, gündemde çok konuşulacak bir son dakika açıklaması yaptı.

Resmi Youtube hesabı takipçisi 100 bin kişi ile sınırlı kalan Cübbeli Ahmet Hoca, yaptığı son dakika açıklamasında, bir yemek tarifi sitesinin 700 bin takipçisi olurken vaazlarının yayınlandığı kanalın takipçisinin neden artmadığına tepki gösterdi. Cübbeli Ahmet Hoca yaptığı açıklamasında "Millete ayet hadis okuyoruz, tebliğ yapıyoruz, para mı topluyoruz ya? Gecenin 2’sinde yemek programı var, 700 bin üyesi var. Allah hepinizi ıslah etmesin" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca ismi ile tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, yaptığı son açıklamada vaazlarının ve konuşmalarının yayınlandığı Youtube kanalını takip etmeyenlere sitem dolu sözlerle yüklendi. Cübbeli, “Millete ayet hadis okuyoruz, tebliğ yapıyoruz, para mı topluyoruz ya? Allah için üye olun diyoruz, YouTube diyoruz, daha 100 bin olmuşuz. Demesinler mi, gecenin 2’sinde yemek programı var, 700 bin üyesi var” diye konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca, 2 Şubat Perşembe tarihli olduğu görülen videoda, “Allah hepinizi ıslah etmesin. Yahu bu 100 bin olacak iş mi?” şeklinde sitem etti.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın 'Cübbeli Ahmet Hoca Resmi Sayfası' adı altında yayın yapmakta olan YouTube kanalını halen 109.271 kişi takip ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yaşam haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.