Daha Önce Hazal Kaya Oynamıştı! Yeni Aşk-ı Memnu’nun Nihal Karakterini Bakın Kim Oynayacak!

Daha önce Hazal Kaya'nın canlandırdığı Nihal rolü için Helin Kandemir ile anlaşmaya yakın olduğu söylendi. Helin Kandemir’in son zamanlarda ünü fazlasıyla arttı. Güzel oyuncu adından söz ettirmeye devam ediyor.Başrollerini...

Yayınlanma:
Daha Önce Hazal Kaya Oynamıştı! Yeni Aşk-ı Memnu’nun Nihal Karakterini Bakın Kim Oynayacak!

Daha önce Hazal Kaya'nın canlandırdığı Nihal rolü için Helin Kandemir ile anlaşmaya yakın olduğu söylendi. Helin Kandemir’in son zamanlarda ünü fazlasıyla arttı. Güzel oyuncu adından söz ettirmeye devam ediyor.

Başrollerini daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı Aşk-Memnu dizisinin yeni dönem filmi herkesi merak ettiriyor. Yapımcılığını TAFF Pictures'ın üstlendiği filmde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Başta Behlül olmak üzere diğer karakterler için ise hala görüşmeler sürüyor. Hazal Kaya, aile dostu Ceyda Düvenci'nin BBO Yapım programı "Bambaşka Sohbetler"e konuk olurken, Bihter filmiyle ekrana gelecek yeni Nihal'in oyuncu seçimine ve "Aşk-Memnu" filminin çekimlerine büyük ilgi gösterdiğini dile getirmişti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, genç kuşağın en parlak oyuncularından Helin Kandemir, filmdeki yeni Nihal'i canlandırmak için imza aşamasında.

Hazal Kaya İtiraf Etti

Sunucunun "Senden daha iyi bir Nihal düşünemiyorum ama yine de Nihal'den nefret ediyorum" demesinin ardından Hazal Kaya, Nihal rolünü hiç sevmediğini itiraf etti. Oyuncu, dizinin kitabında Nihal'in fazlasıyla kültürlü ve bilgili biri olduğunu iddia etti ancak Nihal dizide öyle biri değil.

Helin Kandemir Kimdir?

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında doğmuştur. Reklam, sinema ve dizi oyuncusudur. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Helin Kandemir, 2018 yılında ekranlara gelen Bir Damla Gözyaşı dizisinde Elif Yürekli karakterini canlandırdı. Daha sonra Bitmeyen Hikaye, Kollama, İsimsizler adlı yapımlarda rol almıştır. Bu dizide Pelin Akıncı karakterini oynamıştır. Minik yıldız Helin Kandemir oyunculuğun yanı sıra reklam filmlerinde de rol almıştır. Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin oynadığı reklamlardan bazılarıdır. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Helin Kandemir, 2018 yılında ekranlara gelen Bir Damla Gözyaşı dizisinde Elif Yürekli karakterini canlandırdı. Aynı yıl Hakan: Muhafız dizisinde sonra, 2020'de ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Kibrit rolünde oynadı. Kandemir, son olarak yeni başlayan "Elbet Bir Gün" dizisinin kadrosunda yer almaktadır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.