Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. Bölüm Tek Parça (Eşkiya Son Bölüm Özeti)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 64. bölümünde hangi olaylar yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünü nasıl izlerim? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin son bölüm linki.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. Bölüm Tek Parça (Eşkiya Son Bölüm Özeti)

Binlerce takipçi tarafından her haftanın Salı günü büyük bir merak ve heyecanla izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, önceki akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümü ekran başında binlerce takipçi izledi. Ancak diziyi ekran başında izleyemeyenler, internet üzerinde son bölüm için araştırmalara başladı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde ne oldu? Eşkiya'nın son bölümünü nasıl izlerim? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 64. bölümü hakkında bilgi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde, Alparslan sağ gösterip sol vurdu ve hiç beklenmedik bir anda Ünal Kaplan'a sıktı. Avni'nin ölmesine kesin gözüyle bakan masa üyeleri bu durum karşısında şok olur. Alparslan'nın Ünal'ın ölümüyle ilgili CIA ile uzlaşmış olabilmesi ihtimaline anlam veremeyen masada  işler iyi gitmemektedir. Bu durum son ana kadar Avni'nin öldürüleceğini düşündüğünden pusuda bekleyen Serkan'ın keyfini yerine getirir. Bu gelişmeler sonrası düşman tarafta her şey yolunda gidiyor gibidir.

Bir Kötü ;Sürpriz Daha

Öte yandan bir kötü sürpriz de masanın üç kurucusundan biri olan ve öldü sanılan Avni'nin abisi Rüstem'den gelir. Rüstem'in yaşadığı haberi alınınca masa üyeleri şok üstüne şok geçirir. Rüstem'in masadaki yerini alması için de tek bir engeli vardır. O da Suzi'dir.

Yaşanan olaylarda kilit noktada yer alan Suzi ise geri döner. CIA için şimdi sıra ona gelmiştir. Ünal Kaplan ve Çakırbeylilere olan bağlılığı yüzünden şahsi hareket etmeye başlayan Suzi, şirketiyle ters düşebilecek noktaya kadar gelmişti. Bu nedenle Suzi'nin de ölümü istenmektedir.

Suzi ise nihayet İlyasa ile baş başa kalma fırsatı bulur. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir.

İstihbarattan Serkan, Çakırbeylilerin etrafında bulunan çemberi hızlı bir şekilde daraltmaya başlamıştır. Avni ve Mert'ten sonra İlker'i de kendi safına çekmeyi başaran Serkan, amacına ulaşmak üzeredir. Öte yandan, hem yeğeni diğer yandan içerideki hainlerle uğraşmak zorunda kalan Hızır'ın pes etmesine ise ramak kalmıştır.

Dizinin son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

"http://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum/64?id=0e1d99f6-3d6d-4c33-8ba4-8749d8700cd6"

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.