Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Neden Yok , Eşkiya'nın Yeni Bölümü Ne Zaman?

EşEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü bugün neden yayınlanmadı? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Neden Yok , Eşkiya'nın Yeni Bölümü Ne Zaman?

Atv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok. Her haftanın Salı günü izleyici ile buluşan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmadı? Geçtiğimiz hafta da yayınlanmayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünü merakla bekleyen binlerce takipçi, ekran başına geçti ancak Atv ekranlarında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yoktu. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünün yayınlanma tarihi ve dizinin son iki haftadır yayımlanmama sebebi.

Geçtiğimiz hafta da yayınlanmayan yeni bölümü bekleyen binlerce takipçi, ekran başında yine üzüldü. Eşkiya'nın yeni bölümü bu hafta da yayınlanmadı. Eşkiya'nın son bölümünün yılbaşı haftasına denk gelmesi nedeniyle tekrar olarak yayınlanırken bugün yayınlanacak yeni bölüm de 17 Ocak Salı gününe ertelenmesi kararı alındı. Aynı saatte 2012 adlı yabancı sinemaya yer veren Atv'den konu ile ilgili herhangi bir açıklama henüz gelmezken soğuk hava yılbaşı haftası nedeniyle çekimlerin yapılamadığı öne sürülüyor.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, dizi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.