Fenerbahçe’den Beklenmeyen Ayrılık! Taraftar Tadına Doymadan Gidiyor

Spor Toto Süper Lig’de oynanan 19.hafta karşılaşmalarında Gaziantep FK’yı 2-1 lik bir skor ile mağlup eden Fenerbahçe sezonun ilk yarısın 38 puan toplayarak kapattı. Bu puanla ikinci sırada yer alan sarı laciverti takımda beklenmeyen...

Yayınlanma:
Fenerbahçe’den Beklenmeyen Ayrılık! Taraftar Tadına Doymadan Gidiyor

Spor Toto Süper Lig’de oynanan 19.hafta karşılaşmalarında Gaziantep FK’yı 2-1 lik bir skor ile mağlup eden Fenerbahçe sezonun ilk yarısın 38 puan toplayarak kapattı. Bu puanla ikinci sırada yer alan sarı laciverti takımda beklenmeyen ayrılık yaşanıyor.  Devre arası ise transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusuna teklif geldi. Çizmeden gelen teklif taraftarı bir hayli heyecanlandırdı. Takıma gelişi ile taraftarı sevindiren isimden şimdi ise üzücü bir durum yaşanıyor.

Süper Lig’de Galatasaray karşısında alınan mağlubiyet ile soğuk duş alan sarı lacivertli takım, Gaziantep FK deplasmanında aynı hataya düşmeyerek rakibini mağlup etmesini bildi. İkili mücadele sonucunda Valencia ile bulunun 2 gol takımın kazanmasını sağladı.

GOLCÜLER TARAFTARI SEVİNDİRİYOR.

Gol yollarında uzun zaman sorun yaşayan sarı lacivertli takım, Jorge Jesus’un

Gelişiyle bu sorunu çözmüş oldu. Michy Batshuayi, Joshua King ile Joe Pedro gibi golcüleri renklerine bağlayan Fenerbahçe, gelen golcüler ile taraftarın yüzünü güldürüyor.  Çıkılan 18 maçta 44 kez fileleri havalandıran golcüler taraftarı sevindiriyor. Bunun yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde lider olarak tamamlamak isteyen Fenerbahçe 6 maçta 13 gol bulmuş oldu.

TARAFTAR BU FUTBOLCUYA DOYMADAN AYRILIYOR

Sezon başında 5 milyon Euro bonservis bedeli ile alınan futbolcu takımdan ayrılacak mı? Taraftarın yakından takip ettiği Cagliari’den kadrosuna almış olduğu Joao Petro’ya sürpriz takımdan teklif geldi. Çizmeden gelen teklif basında da yer aldı. Basından alınan habere göre, Vincenzo Italiano yönetimindeki Fiorentina

Hücum hattında yaşanan problemlerden dolayı ve Arthur Calral’ın da sakatlığının uzun süreceği takımı oyuncu arayışına sürükledi. Dolayısı ile takıma golcü oyuncu arandığı ifade edildi. Aranan adaylardan biri de Pedro oldu. Takımın hücum oyuncu için farklı adaylarında seçenekler arasında olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.