İçerde 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı (İçerde 29. Bölümde Celal Ölüyor mu?)

Ekranların bir numaralı dizilerinden olan İçerde'nin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İşte İçerde dizisinin bu akşam ekranlara gelecek bölümünün fragmanı ve gelecek bölüm yaşanacak olaylar.

Yayınlanma:
İçerde 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı (İçerde 29. Bölümde Celal Ölüyor mu?)

Binlerce izleyicinin büyük bir hayranlık ve ilgi ile izlediği İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Son bölümü ile yine binleri ekran başına kilitleyen İçerde dizisi, yayımladığı yeni fragmanı ile yine reyting sıralamasını kimseye kaptırmayacağa benziyor.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Celal'in neden hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Ekranlara gelen son bölümde Kudret'in kızını öldürecek kadar ileri giden Celal'in başına yeni bölümde beklemediği olaylar geliyor. Kendi mahallesinde gezmekte olan Celal, bir anda beklenmedik bir şey ile karşılaşır. Celal, mahallesinde karşısında bulduğu Kudret'in adamları tarafından vurulur.

Öte yandan İçerde dizisinin yayınlanan fragmanında, dizideki Handan karakterinin diziye veda ettiği görülür. İçerde dizisinin 28. bölüm finalinde patlayan araç içinde olan ve Tuba Ünsal'ın canlandırdığı Handan karakteri diziye veda eder.

İşte İçerde Dizisinin Yayınlanan 29. Bölüm Fragmanı

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve her bölümünde binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyerek reyting rekorları kıran İçerde dizisinin 28. bölümünde Füsun, Mustafa ve Melek’i kurtarabilmek adına Kudret’i ikna etmek üzere onun evine gider. Kudret’in, Melek’i eve gönderdiğinden ise haberi yoktur.

Öte yandan son bölümde Celal, Mustafa’nın öldüğünü düşünerek Kudret’i ve kim varsa herkesi öldürtmek için hareket geçer. Füsun ise tehlikeden habersizdir. Sarp durumu son anda öğrenip ona engel olmaya çalışır. Celal çocuklarını kaçıran Kudret’e yaptıklarından dolayı çok öfkelidir. Onu öldürmeden rahat etmeyecektir. Davut, Fulya’yı kullanarak Kudret’e büyük bir tuzak hazırlar.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.