İsimsizler 8. bölüm Kanal D tek parça yayınlandı (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

İsimsizler dizisinin yeni bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Peki İsimsizlerin yeni bölümünde neler yaşandı? İsimsizler'in son bölümüne hangi olaylar yaşandı? Kaymakam Fatih Afran'ı yakaladı mı? Afran aslında kimin için çalışıyor? İşte İsimsizlerin son bölümünde yaşanan olaylar ve detaylar.

Yayınlanma:
İsimsizler 8. bölüm Kanal D tek parça yayınlandı (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

İsimsizler yeni bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Dizinin yeni bölümün yayınlanması ile binlerce izleyici ekran başına kilitlendi. İsimsizlerin yeni bölümünü büyük bir merakla bekleyen takipçiler, televizyon başına kuruldu ve dizinin yeni bölümünü izledi. Ancak diziyi izleyemeyen binlerce takipçi ise yeni bölümü araştırmaya başladı. Peki İsimsizlerin son bölümünde neler yaşandı? İsimsizler son bölümü nasıl izlerim? İşte İsimsizler dizisinin son bölümü detayları ve yeni bölüm hakkında son bilgiler.

İsimsizler dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Kaymakam Fatih ve ekibi, sınırın karşı tarafına zor bir görevi yerine getirmek için geçerler.

Sawer Afran ve Berfin ile Gözcü'nin aynı evde olduğunu öğrenen ekip, buraya Kürşat'ın öncülüğünde bir oyun yaparak girerler. Gözcü'ye kimyasal satmak için kılık değiştirerek kaleye girmeyi başaran Kürşat'ın, kimyasal diye getirdiği varillerde Kaymakam Fatih ve ekibi var. Kaymakam Fatih ve ekibi yeni bir operasyon için Suriye'ye giderken, burada kendilerini bekleyen tehlikeden habersizdirler. Örgütün en önemli ismine ulaşmak isteyen ekip, teröristlerle çatışmaya girerler. Sawer, Berfin ve Afran'a ulaşmak isteyen Kaymakam Fatih ve ekibi canla başla hainlerle mücadele ederler. Sawer ve Afran ile karşı karşıya gelen Fatih ise Afran'ı yakalamak istemektedir.

Başkanın ona söylediği üzere amcasını hain olarak gören Kaymakam Fatih, aslında onun ajan olduğunu ve ciddi istihbaratlar sağladığından habersizdir. Sawer, Afran ve Berfin'le karşı karşıya gelen Kaymakam Fatih, Sawer'i yaralı şekilde ele geçirir. Afran, Berfin ve Gözcü'de kaçmayı başarır.

İsimsizler dizisinin son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

https://www.kanald.com.tr/isimsizler/bolumler "

İsimsizler yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.