Karayolları Genel Müdürlüğü En Az Lise Mezunu 76 Engelli İşçi Alım İlanı

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından DPB'de yayımlanan ilanla 76 engelli işçi alımı yapılacaktır. İşte alım detayları ve başvuru tarihleri.

Yayınlanma:
Karayolları Genel Müdürlüğü En Az Lise Mezunu 76 Engelli İşçi Alım İlanı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımladığı ilan ile en az lise mezunu 76 engelli işçi alımı yapacağını belirtti.

DPB'de yayımlanan ilanda Karayolları Genel Müdürlüğü, kendi büynyesinde istihdam etmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu 76 engelli işçi alımı yapacağını belirtti.

Başvuru Şartları

İlgili işçi alımı ilanına başvuracak adayların, Türk vatandaşı olmaları, doğuştan ya da sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybetmesi nedeniyle toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada güçlükleri olan ve korunma, bakım, rehabilitasyon, danışmanlık ve destek hizmetlerine ihtiyaç duyan kişilerden tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk olduğu sağlık kurulu raporu ile durumlarını belgelendirmesi, en az 18 yaşında olması, EKPSS sınavına girmiş olması şartları aranmaktadır.

Başvuru Tarihi ve Şekli

İlgili işçi alımına başvurular Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde alınacak olup adayların başvurularını 14-24 Aralık tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

Bu personel alımı ile ataması yapılacak olan işçi, atamasının yapıldığı yerde en az 5 yıl hizmet vermek durumundadır. Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ile sınavların yerleri, adaylara daha sonra duyurulacaktır. İşe alınan personellere 81.58 TL çıplak yevmiye verilecektir.

İşçi Alımı Yapılacak İller ve Açılan Pozisyonlar

Son dakika haberlerinden, memur personel alımlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.