Mete Yarar Diyarbakır'daki Patlama ile İlgili Flaş Fotoğraflar Yayınladı

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, yaptığı son dakika paylaşımlarında, bugün Diyarbakır'da meydana gelen patlama ile ilgili bazı detaylar verdi. İşte Met Yarar'ın yaptığı açıklama ve paylaştığı fotoğraflar.

Yayınlanma:
Mete Yarar Diyarbakır'daki Patlama ile İlgili Flaş Fotoğraflar Yayınladı

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika paylaşımı ile flaş bir iddia ortaya attı.

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında bugün Diyarbakır'da meydana gelen patlama ile ilgili 1 ton patlayıcı iddiasını ortaya attı.

Patlamanın meydana gelmesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, patlamanın panzer tamiri sırasında meydana geldiğini ifade etmişti.

Mete Yarar, paylaştığı tweet'inde, "Çıkan toprağı torbalamılar, 1 ton patlayıcıdan bahsediliyor." ifadelerini kullandı ve aşağıda yer alan fotoğrafı paylaştı.

Mete Yarar, paylaşımlarının devamında ise tünel kazılarak patlayıcı yerleştirildiğini belirtirken, kazının yapıldığı yer olarak da şu fotoğrafı paylaştı.

Süleyman Soylu'nun Açıklamaları

Diyarbakır'da meydana gelen patlama ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir açıklama gelmişti. İstanbul’da konuştuğu sırada gelen notu kamuoyu ile paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Diyarbakır’da bir patlama olmuştu. Oradaki çevik kuvvet binası içindeki bir kademede. Yani araçların tamir -bakım yapıldığı bir yerde  Dışarıdan bir  müdahale olup olmadığına arkadaşlarımız bakıyordu. Şu an da dışarıdan bir müdahale olmadığı, tamir sırasında araçtan kaynaklanan bir patlama olduğu… 1 kişi enkaz altında, AFAD yaşadığını söylüyor. 1 ağır yaralı var,  hafif yaralılar da var. Allah beterinden saklasın”dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.