Şahan Gökbakar Recep İvedik 5'in 3 Haftalık Gişesini Açıkladı

Başrolünde oynadığı Recep İvedik 5 filmi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, filmin ilk 3 haftalık gişesini açıkladı. İşte Recep İvedik 5 filminin 3 hafta sonunda elde ettiği başarı.

Yayınlanma:
Şahan Gökbakar Recep İvedik 5'in 3 Haftalık Gişesini Açıkladı

Üç hafta önce vizyona giren ve girdiği ilk andan bu yana hemen hemen kapalı gişe oynayan komedi filmi Recep İvedik'in 3 hafta sonrası izlenme oranını filmin başrol oyuncusu Şahan Gökbakar sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Şahan Gökbakar, filmin vizyona girmesinden 4 gün sonra yaptığı paylaşım ile filmin ilk 4  günlük gişesini duyurmuştu. Recep İvedik 5'i ilk dört günde 1 milyon 890 bin 412 kişi izlemişti.

İlk 4 gün gişesinden sonra 3. hafta gişesini de sosyal medya hesabı Instagram üzerinden açıklayan ünlü komedyen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "RECEP İVEDİK 5 Üçüncü hafta sonu REKORunu da kırdırdınız bize.. GURURLUYUZ! Teşekkürler! Sevginize layık olmaya devam edeceğiz... not:bizim için ne diliyorsanız bin katı sizin olsun..

Recep İvedik 5 üçüncü haftayı da rekorla kapattı

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.