Sevtap Parman'ın Son Hali Şok Etti (Sevtap Parman Kimdir, Oynadığı Film ve Diziler)

Yeşilçam'ın Bayan Popo lakaplı güzel oyuncusu Sevtap Parman, son hali ile şaşkına çevirdi. Güzel oyuncunun son hali de gençliğini aratmayacak derecede. İşte Sevtap Parman'ın son hali ve güzel oyuncunun trol aldığı dizi ve filmler.

Yayınlanma:
Sevtap Parman'ın Son Hali Şok Etti (Sevtap Parman Kimdir, Oynadığı Film ve Diziler)

Yeşilçam'ın Bayan Popo lakaplı ünlü oyuncusu Sevtap Parman'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Yeşilçam'da oynadığı filmlerde verdiği cesur pozlar ve oynadığı cesur sahneler ile o dönemlerde magazin dünyasında adından çokça söz ettiren Sevtap Parman, Yeşilçam'ın en güzel oyuncuları arasında gösteriliyordu.

Bir dönemlerin en güzel kadınlarından olan Bayan Popo lakaplı ünlü ismin son hali de görenleri şaşkına çevirdi. Parman, son hali ile de adeta yılara meydan okuyor ve güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş. İşte Sevtap Parman'ın ilk ve son hali.

Sevtap Parman'ın son haline bakın değişimin bu kadarı olur!

Güzel Oyuncunun Oynadığı Film ve Diziler

Güzel oyuncunun sondan başa oynadığı film ve diziler aşağıdaki gibidir.

Günah Keçisi, Gül ve Peri, Kırmızı Işık, Kaybolan Yıllar (Şükran), Lise Defteri (Alp'in annesi), Oğlum İçin (Sevtap), Sensiz Yaşanmaz, Anne Babamla Evlensene, Kimse Beni Sevmiyor, İbret, Hain Geceler (Aysel), Marziye (Başkan Tülay), Yangın Ayşe, Canısı, İnsan Kurdu, Bir Nefes Sevgi, Tersine Akan Nehir, Mum Kokulu Kadınlar (Avukat Gül), Bir Sevgi Anonsu, Çiçek Taksi, Ölümüne Sevda, Issızlığın Ortası, Bir Yabancı, Hoşçakal, Garip Bir Cinayet, Fosforlu, Atlı Karınca, Belki Yarın, Kırmızı Gece, Meçhul Tohum, Sis, Şüphe, Kocamın Karısı, Yaprak Dökümü, Yirmidört Saat, Aşkın İlk Yarısı (Leyla), Işıkta Kaybolanlar, Yarın Artık Bugündür, Bir Çember Kırılırken (Feride), Çağdaş Bir Köle (Melek), Sarhoş, Kıskaç, Sıcak Tatlı Yaz, Paramparça (Çiğdem), Seyyid (Hacer).

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.