Sherlock 4. Sezon 2. Bölümü Yayınlandı (Sherlock'u Nasıl İzlerim?)

Dünya genelinde milyonlarca takipçisi olan Sherlock dizisinin yeni sezon ikinci bölümü yayınlandı. Türkiye'de dizi sitelerinin erişime kapatılması ile binlerce takipçi, diziyi hangi siteden izleyebileceklerini araştırmaya başladı.

Yayınlanma:
Sherlock 4. Sezon 2. Bölümü Yayınlandı (Sherlock'u Nasıl İzlerim?)

Sir Artur Conan Doyle'nin eşsiz romanının günümüz uyarlaması olan Sherlock'un yeni sezon 2. bölümü yayınlandı.

Her yıl 1 sezon ve her bir sezonda 3 bölüm yayınlayan Sherlock dizisi bu yıl da yayınlanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü, tüm dünya üzerinde rekor derecede izleyici ile izlenen dizinin 4. sezon 2. bölümü yayınlandı.

Daha önce birçok kez filmleri ve dizileri çekilen Sir Artur Conan Doyle'nin Sherlock Holmes kitabından uyarlanan ve kitapta anlatılan Sherlock günümüzde yaşıyor olsaydı ana teması olan dizi, tüm dünya üzerinde milyonlarca izleyici tarafından büyük bir beğeni ile takip ediliyor.

Dizi Siteleri Kapandı

Türkiye'de dizi sitelerinin bir çoğunun erişim engeline takılması, Türk izleyicileri bu konuda arayışa sürüklemeye başladı. Önde gelen birçok dizi sitesinin mahkeme kararı ile erişime kapatılmasının ardından milyonlarca yabancı dizi takipçisi, takip ettiği yabancı diziler için yeni dizi siteleri araştırmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Sherlock'un yayınlanan yeni bölümünü bu nedenler birçok izleyici izleyemedi.

Sherlock Hangi Kanalda

BBC televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri haline gelen Sherlock, İngiltere'deki yayını ile aynı anda Türkiye'de TLC televizyonlarında izlenebilir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.