Bank of America, Borusan (BRSAN) Hisselerinde Büyük Satış Gerçekleştirdi!

Bank of America, Borusan (BRSAN) Hisselerinde Büyük Satış Gerçekleştirdi!
Bank of America, Borusan (BRSAN) hisselerinde geçtiğimiz hafta ağırlıklı olarak satış yaparak piyasada dikkat çekti. Borusan hisseleri, haftayı %8,39'luk bir düşüşle 568,00 TL'den kapattı.

Geçtiğimiz haftalarda borsada yaşanan yükselişin ardından, Borsa İstanbul'da (BİST100) daha sakin bir piyasa hakimdi. Ancak, Borusan Birleşik Boru Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BRSAN) hissesi, endekse kıyasla negatif bir performans sergileyerek %8,39 değer kaybetti ve 568,00 TL fiyatından kapanış yaptı.

screenshot-2024-05-11t163840-624.png

Özellikle Bank of America'nın, Borusan hisseleri üzerinde gerçekleştirdiği yüklü satış işlemleri piyasa oyuncularının dikkatini çekti. Banka, toplamda 1.228.903 lot işlem gerçekleştirirken, bunun 719.886 lotunu satış yönünde tamamladı. Bu işlemlerle birlikte, Bank of America haftayı BRSAN hissesinde net 210.869 lot satışla kapattı. Bu satışların toplam TL karşılığı yaklaşık 127,59 milyon TL oldu.

Bu hareket, Bank of America'yı geçtiğimiz hafta BRSAN hisselerinde en fazla net satış yapan kurum yaparken, Ak Yatırım ve Garanti BBVA da satış tarafında önemli rol oynayan diğer kurumlar olarak sıralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.