İş Yatırım, Piyasalarda 2,1 Milyar TL'lik Hisse Sattı!

İş Yatırım, Piyasalarda 2,1 Milyar TL'lik Hisse Sattı!
İş Yatırım, borsada geçtiğimiz hafta 2,1 milyar TL değerinde net satış gerçekleştirdi. Türkiye İş Bankası ve Akbank başta olmak üzere, Astor Enerji ve Ereğli Demir ve Çelik hisseleri en çok elden çıkarılanlar arasında yer aldı.

Borsa İstanbul'da BİST100 endeksi, geçtiğimiz haftalardaki yükselişin ardından geçen hafta daha sakin bir seyir izledi ve haftayı yüzde 0,57 düşüşle 10,218.58 seviyesinde tamamladı. Bu dönemde, İş Yatırım piyasada dikkat çeken hareketlere imza attı. İş Yatırım, hafta boyunca 2,1 milyar TL değerinde net satış yaparak, yatırımcıların ve piyasa takipçilerinin odağındaydı.

ismen.webp

İş Yatırım tarafından en çok satış yapılan hisseler arasında, Türkiye İş Bankası (ISCTR) ve Akbank (AKBNK) öne çıktı. Bu iki büyük banka hissesi, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü ve İş Yatırım'ın satış listesinde başı çekti. Listede ayrıca, Astor Enerji (ASTOR) ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (EREGL) da yer aldı. İş Yatırım, bu hisseler üzerinden gerçekleştirdiği işlemlerle haftayı 2,16 milyar TL net satışla kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.