Samsung Galaxy S23 Ultra Detayları Açıklandı! Kamera Performansı Fazlasıyla Konuşuluyor!

1 Şubat'ta satışa çıkacak olan Samsung Galaxy S23 serisi, kamuoyuna açıklanan birçok özelliğe sahip.

Yayınlanma:
Samsung Galaxy S23 Ultra Detayları Açıklandı! Kamera Performansı Fazlasıyla Konuşuluyor!

Galaxy S23 Ultra ile çekilen yeni fotoğraflar geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Samsung'un 1 Şubat'ta görücüye çıkaracağı yeni Galaxy S23 serisi galasına günler kala satışa çıktı. Neredeyse tüm özellikleri sızdırılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kamerasıyla çekilmiş çok sayıda yeni fotoğraf da gün yüzüne çıktı.

Galaxy S23 Ultra'nın Kamera Performansı Son Derece İlham Verici

Geçtiğimiz günlerde 200 MP ISOCELL HP2 sensöre sahip Samsung Galaxy S23 Ultra ile çekilen yeni fotoğraflar gün yüzüne çıktı. Tweet'te Galaxy S23 Ultra ve Pixel 7 Pro tarafından çekilen fotoğraflar karşılaştırıldı. Selfie çekmek için hem Pixel 7 Pro hem de Galaxy S23 Ultra kullanıldı. 12 MP selfie kamerasına sahip Galaxy S23 Ultra ile yapılan selfie, iki görüntü arasında daha gerçekçi görünüyor.

Her iki cihazın 30x yakınlaştırması kullanılarak çekilen görüntüler tweet'e dahil edilmiştir. Galaxy S23 Ultra kamerası, ayrıntıları hassas bir şekilde yakalar ve renkleri olduğundan daha canlı gösterir. Öte yandan Pixel 7 Pro ile çekilen fotoğrafın kalitesi yakınlaştırma arttıkça düşüyordu.

galaxy-s23-ultra-1-0.jpg

Samsung Galaxy'nin Bir Güvenlik Sorunu Var

Samsung Galaxy cep telefonlarında iki güvenlik açığı bulunduğu söylendi. Bilgisayar korsanlarının cihazlara kolayca erişebildiği ve güvenliği tehlikeye attığı söylendi. CVE-2023-21433 olarak adlandırılan ilk açık, siber güvenlik şirketi NCC Group tarafından keşfedildi ve saldırganların kullanıcının bilgisi olmadan herhangi bir uygulama yüklemesine izin verdi. Zayıflığın, hedeflenen web kodunun çalışmasını mümkün kıldığı iddia edildi.

Güvenlik araştırmacıları, Galaxy Store’un düzgün yapılandırılmamış bir filtre içerdiğini tespit etti. Samsung cihazına önceden yüklenmiş uygulamada kötü amaçlı bir bağlantıya dokunmak, URL filtresini atlayabilir ve saldırgan tarafından kontrol edilen bir web kodunu başlatabileceği ifade edildi. Araştırmacıların açıklamalarına göre bu güvenlik açıkları, kötü niyetli kişilerin cihaz sahiplerinin kişisel verilerine erişmesine ve uygulamayı çökertmesine yol açabiliyor. Saldırganlar, uygulama yükleme talimatı vererek Galaxy Store’a istek gönderebilmektedir. Mağazaya gönderilen bu istek, uygulamanın kurulumdan sonra açılıp açılmadığına dair bilgi sağlayarak, saldırganlara daha fazla seçenek de sunmaktadır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.