Samsung Smart Monitör Serisini Tanıtmaya Hazırlanıyor!

Samsung sektörün en önemli markalarından biri olarak sürekli yenilikçi serilerini üretmeye devam ediyor. Samsung smart monitör onlardan biri olmayı başarıyor!

Yayınlanma:
Samsung Smart Monitör Serisini Tanıtmaya Hazırlanıyor!

Samsung Smart monitör serisi, teknoloji meraklıları açısından sorgulanan konuların başında yer alıyor. Akıllı monitör sınıfında da en güzel serilerini sunmaya devam eden kaliteli markanın yakın zaman içerisinde tanıtımı yapılması planlanan modeliyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Samsung’tan Yeni Üretimler

Samsung yeni üretimleri ile dikkat çekmeyi başarıyor ve kitlesinin ihtiyaçlarını sorunsuz şekilde karşılıyor. Benzersiz modelleri ile her zaman sektörün en önemlilerinden biri olmayı başaran Samsung’un bu sefer ki üretmiş olduğu yeni modeline göz atıldığında Smart monitör olduğunu söylemek mümkün. 17 Nisan itibariyle resmi satışa başlanacak olan Samsung’un en yeni Smart monitör modeliyle tanışabilirsiniz. Monitörün işlevsel ve sorunsuz bir iş alanı sunabilecek özellikleri barındırması kullanıcıları mutlu etmeyi başaracak.

Monitör kullanımı isteyenler açısından bakıldığı zaman son derece üstün teknolojiyle donatılmış bir teknoloji parçası olmayı başarıyor. Gün batımı pembesi, beyaz, siyah olmak üzere farklı pek çok renk çeşitleri bulunuyor. Sıcak beyaz renk seçenekleriyle hazırlanmış olan monitörün fiyatına bakıldığı zaman 350.000-380.000 dolar arasında satışa sunulacağı düşünülüyor. UHD çözünürlüğe sahip olan monitör 32 inç panel özelliğine sahip. 300 nit parlaklığa kolayca ulaşabilen bir özelliklere sahip olan son teknoloji ürünün sektörün en önemli modellerinden biri olmayı başardığını söylemeliyiz.

Samsung Smart Serisiyle Yerini Alacak!

Samsung Smart serisiyle teknoloji pazarında yerini almayı hazırlanıyor. Geliştirmiş olduğu üst düzey özelliklere sahip olan Samsung Smart serisinin, FULL HD panel özelliklerine sahip olması kullanıcı beklentilerine hitap etmeyi sağlıyor. Resmi lansmanında yer verilmiş olan M5 parlaklık seviyelerindeki monitöre bakıldığı zaman beklentilerin en iyi şekilde karşılanmasını sağlayacak şekilde ayarlanmış bir model olmayı başarıyor.

Samsung Smart monitör teknolojisiyle en kısa süre içerisinde tanışarak beklentilerinize paralel üst düzey kalitede bir kullanım açığa çıkmaya başlanacak. Nisan ayının sonlarına doğru tanıtımı yapılacak olan modele dair merak gün geçtikçe daha fazla artmaya başlıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.