Ziraat Bankası Kullanıcıları İçin Yeni Bir Kampanya Daha Açıkladı! Depremzede Çiftçilere Müjde!

Ziraat bankası ülkemizde gerçekleşen merkez üstü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından kullanıcıları İçin yeni kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Yaşanan bu depremle birlikte birçok kişi etkilendi ve yaşamları zorlaştı.

Yayınlanma:
Ziraat Bankası Kullanıcıları İçin Yeni Bir Kampanya Daha Açıkladı! Depremzede Çiftçilere Müjde!

Hayatlarını bir şekilde devam ettirmeye çalışan vatandaşlar İçin bir nebze iyi gelebilmesi ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için ziraat bankası yeni kampanyalar yapıyor. Hayatları zorlaşan ve borçlu olan vatandaşların bu durumda birde borçla uğraşmaması ve bunu düşünmemesi için de kampanyalar düzenliyor. Birçok kişiye iyi gelecek kampanyalar yaparak depremzedelerin hayatlarını kolaylaştırma yaşadıkları bu zor günleri kolay atlatabilmeleri için ziraat bankası kamuoyuna yaptıkları kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Ziraat bankası birçok alanda çalışan kişiler düşünülerek ve özellikle bu depremin etkilediği tüm iller için iş hayatlarını da iyi yönde etkileyecek yeni kampanyalar yaptığını açıkladı.

Bu yaşanan afette birçok tarım işçisine de diğer alanda çalışan vatandaşlar gibi etkilendi. Ziraat bankası atım işi ile uğraşan kişiler için tarımsal kredi borcu 250.000 TL kadar olan çiftçilerin herhangi bir başvuruya gerek olamadan bir yerle görüşmeden yapmış oldukları bu borcu faizsiz bir şekilde 1 yıla kadar ertelediğini duyurdu. 250.000 TL ve daha üstü bir borca sahip olan çiftçiler için ise depremde hasar gören ve mal varlıklarında yüzde 30 ve daha fazla hasar tespit edilmiş kişilerin de başvurmaları halinde yine aynı şekilde borçları 1 yıl süre ile faiz olmadan ertelenecektir.

12370958-1200x824.webp

Deprem Bölgesindeki Çiftçilere Ziraat Bankasından Yeni Kampanyalar Yapılmaya Devam Ediliyor

Ziraat bankası depremden bölgesinde yaşayan ve etkilenen çiftçileri düşünerek yeni kampanyalar yapmaya devam ediyor. Bu yaşanan afet ile birlikte borçlu olan çiftçiler iyice zor durumda kaldı. Ziraat bankası bu yapmış olduğu kampanya ile birlikte çiftçilerin yükünü bir nebze olsun azaltmayı hedeflemiştir. Ziraat bankası belli bir miktara kadar borcu olan çiftçiler için herhangi başvuruya gerek olmadan ziraat bankası direkt olarak borçları 1 yıl faizsiz bir şekilde erteleyeceğini açıkladı. Belirlediği miktarın üzerinde borcu olan çiftçiler için ise mal varlıklarında hasar olan olan çiftçilerin başvuru yaparak 1 yıl faiz olmadan erteleneceğini açıkladı.

Bu kampanyanın devamını ve merak ettiklerini ziraat bankası internet sitesi üzerinden araştırarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca ziraat bankası sosyal medya hesaplarını takip ederek yeni kampanyalardan ve ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Yaşanan depremle birlikte ülkemiz oldukça etkilendi. Vatandaşlar oldukça zor duruma düştü. Kötü günlerin geçmesi için deprem bölgesinde yaşanan kişileri kapsayacak kampanyalar yaparak bir şekilde toparlanma sağlanması İçin birçok banka da yine kampanyalar düzenliyor. Vatandaşların bu kampanyalardan faydalanması ve haberleri olması İçin bankaların internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarının takip edilmesi işlerini kolaylaştıracaktır. Bu şekilde gelişmelerden haberdar olabileceklerdir.

Ziraat Bankasının Bu kampanyasına Nasıl Başvurabilirim?

Ziraat bankası bu kampanyasına 250 bin TL altı borcu olan çiftçiler herhangi bir başvuru yapmadan 1 yıla kadar hiçbir faiz olmadan ertelemesi yapılacak. Ama 250 bin TL ve daha üstü borcu olan çiftçiler depremde yaşadıkları ve komisyonlar tarafından belirlen hasar tespit işlemleri ile evleri, arabalarını almış olduğu yüzde 30 ve üstü hasarda ziraat bankası üzerinden başvuru yaparak faydalanabilecek. Bu yapılacak başvuruda koşullar sağlanmış ise başvuru kabul edilecek. Ve başvuru kabul edildiği koşullar uygun bulunduğu zaman aynı şekilde borç 1 yıl sonraya ertelenip yine hiçbir faiz uygulanmadan ertelenecektir. Gereken tek şey mal varlığında yüzde 30 hasar tespitinin yapılmış olmasıdır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.